Harmonisoivaa joogaa kesäkurssi keskiviikkoisin klo 11-12.30

Kesän päiväkurssin joogaharjoitukset ovat dynaamista, virtaavaa joogaa. Siihen sisältyy hengitysyhteydessä tehtävät elastiset ja virtaavat liikesarjat sekä syvät venytykset. Yleensä tunnilla tehdään aina tasapainoharjoitus sekä keskivartalon tukea vahvistava liikesarja. Hengitysterapeuttina Elina pitää tärkeänä oikeanlaisen hengityksen löytymistä. Liikkeiden avulla autamme itse eri hengitysvaiheiden luonnollista ilmentymistä. Tunnilla tehdään myös aina staattisia jooga-asanoita, jotka vahvistavat koko kehoa ja itseohjautuvasti asettavat mielen rauhan tilaan. Erittäin tärkeätä on ahimsa-periaatteen (eli väkivallattomuuden) noudattamista. Tunti päättyy loppurentoutumiseen ja ryhmästä riippuen myös ajatustyömeditaatioon tai muuhun mietiskelyharjoitukseen.

Ajankohdat: keskiviikkoisin klo 11-12.30, päivät: 12.6; 19.6; 3.7; 10.7; 24.7.

 Kurssin järjestävät Kemin joogastudio ja Pro VitalHarmonia yhteistyössä. Ohjaajana Elina Kakko joka on KM, musiikkipedagogi ja jooganopettaja SJL®, koulutettu hieroja sekä monipuolinen hoitoalan ammattilainen. Elinan työskentelyn tavoitteena on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, jonka löytämisessä, palauttamisessa ja ylläpitämisessä hän toimii apuna. Hänen mielestä on tärkeää, että meistä kaikista tulee oman elämämme ohjaajia – siten säilytämme elämänvoiman, vitaalisuuden ja harmonian itsessämme.

Sitova ilmoittautuminen ja hinta: Hinta 70 €, viimeistään 17.5. mennessä info@keminjoogastudio.fi. Minimi 10, maksimi 14 henkilöä. Kurssimaksu maksetaan pankkiin: Kemin joogastudio FI86 1843 3000 0083 52, viite 20417. Mikäli käytät maksutapoina tyky-tuotteita (e-passi, Smartum, Edenred, Eazybreak), ota yhteys Kemin joogastudioon.

Varusteet: Joustava asu, villasukat rentoutukseen sekä vesipullo, halutessasi voit tuoda myös oman joogamaton. Joogastudion varusteiden käyttö sisältyy kurssihintaan.

Paikka: Kemin joogastudio, joka sijaitsee vuonna 1903 rakennetun puurakenteisen Kemin rautatieaseman yläkerrassa, Rautatiekatu 3- www.keminjoogastudio.fi. Samassa talossa toimii myös mm. Pro VitalHarmonia.

Elinan viesti osallistujille: ”Joogaharjoituksen suunnittelua ja sen ohjaamista pohjustaa opintojeni kautta saatu hyvä anatomian, energiakehojen ja kokonaisvaltaisen vapaan kehonkäytön tuntemus. Kehollisessa joogassa on minulla aina myös sielupsykologinen ulottuvuus mukana. Se tulee konkreettisesti esille hengityksen ja liikkeen hellässä yhdistämisessä niin, että liike on hengityksen sisällä. Sekä hengitys että liike hidastuvat rauhallisesti virtaavan harjoituksen myötä luonnostaan, jolloin hengitystauot ilmenevät spontaanisti. Tauon aikana ihminen pääsee lähemmäksi itseään, mieli tyyntyy ja sielun läsnäolon kokeminen sekä siihen yhdistyminen voi tulla mahdolliseksi. Harjoittajan energiaolemus alkaa virrata. Näin jooga toimii harmonisoivalla tavalla. Läsnäoleva hetki on samaan aikaan täysi ja tyhjä, ns. ”stillpoint”. Siinä on mahdollista kokea body-mind-soulfulness eli kehon, mielen ja sielun täydellinen läsnäolo.

Jooga on tietä takaisin Itseen. Harjoituksessani tarjoan sinulle mahdollisuutta tutustua sisäiseen Itseesi, ja sielusi kautta saat yhteyden elämänvoimaasi. Kehollinen joogaharjoitus tarjoaa tätä mahdollisuutta sekä vahvistaa ja vapauttaa fyysis-eteeristä kehoa, jotta sieluyhteys voi ilmentyä.”

Lisätietoja Elina Kakko p. 050-562 2688, provitalharmonia@gmail.fi ja Oili Ruokamo, p. 040-596 5031, info@keminjoogastudio.fi