Saarijoogaa historiallisessa Laitakarin sahasaaressa kesälauantaisin ajalla 29.6.-27.7.2019

Joogaa kauniissa merimaisemassa Laitakarin saaressa kesällä 2019

Kaunis merimaisema ja historiallinen Laitakarin sahasaari kutsuu joogan ja luonnon ystäviä. Retki tehdään osaksi M/S Leila-nimisellä vesibussilla ja osaksi kävellen Laitakarin poluilla. Ohjattu joogatunti pidetään Laitakarin kauniissa luontomaisemassa, jossa Perämeren vesistö on luonnollisesti läsnä. Retken aikana opastettu kierros sahasaaren historiaan ja tarinoihin.

Hinta 30 €/hlö, sis. alv 10 %. Maksetaan tilille Kemin joogastudio, FI86 1843 3000 0083 52, voi myös maksaa paikan päällä lähdössä käteisellä/kortilla.

Kesto: 3,5 tuntia.

Aikataulu 2019: Saarijooga Laitakari – takuulähdöt lauantaisin 29.6.-3.8. välisenä aikana kuusi (6) lauantaita): 29.6; 6.7; 13.7; 20.7 ja 27.7 klo 12.00-15.30. Lähtö Kemin Sisäsataman Rantabulevardilta klo 12.00, tulo Laitakariin Rauhanlahden laituriin klo 12.20. Polkukävelyä ja tutustumista saaren historiaan, jonka yhteydessä joogatunti Perämeren saariluonnossa.   Paluu takaisin polkua pitkin Rauhanlahteen, josta nousemme M/S Leilalle klo 14.20. Paluuristeily Selkäsaaren ja Syväleton kautta takaisin Kemin Sisäsatamaan klo 15.30.

Varustus: Osallistujalla oma jooga-alusta, joka voi olla joogamatto tai muu sopiva alusta. Tuulenpitävät ja lämpimät vaatteet tuulen varalle, sekä joustava asu joogaa varten. Mukaan myös aurinko- ja hyttyssuoja sekä vesipullo. Evästä voi ostaa meno- ja paluumatkalla M/S Leilalta.

Mimimiosallistujamäärä: 5 henkilöä, max 20 henkilöä.
Ohjaaja ja opas: Oili Ruokamo

Ilmoittautumiset: Vähintään yksi (1 vrk) ennen lähtöä, ilmoittautuminen sitova ja koko retki maksetaan ennen lähtöä Kemin joogastudio pankkitilille- ota tosite mukasi esim. puhelinnäytölle, voit myös varata ajanvarauskalenterista ja maksaa paikan päällä ennen lähtöä.

Varaukset ja tiedustelut: Kemin joogastudio/Oili Ruokamo, puh. 040-596 5031, info@keminjoogastudio.fi, varaukset suoraan myös ajanvarauskalenterista https://www.varaaheti.fi/keminjoogastudio/fi

Sääehto: Mikäli risteily joudutaan huonon sään takia perumaan, ilmoitetaan siitä osallistujille edellisenä iltana sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Peruutusehto: Vain lääkärintodistuksella saa hinnasta 25 euroa takaisin, 5 euroa peritään järjestelykuluina.

Linkki Laitakari ry:n sivustolle.

M/S Leila: 60-paikkainen vesibussi, joka liikennöi saarireitillä kesäisin. Aluksella kanttiini, josta voi ostaa virvokkeita ja kevyttä purtavaa. Linkki nettisivuille.

 

HUOM! Tilauksesta myös ryhmille, kysy lisää info@keminjoogastudio.fi tai info@merike.fi