Joogan kesäkurssi - rauhoittavaa iltajoogaa, musiikkia ja meditaatiota 3.-6.6.2019 klo 17.30-20.00

Tervetuloa rauhoittavaan iltajoogaan, musiikkiin ja meditaatioon keskittyvälle kesän iltakurssille. Tavoitteena on löytää hiljaisuuden tila ja lempeä vakaus omasta sisimmästä, mikä tukee jokapäiväistä elämää arjen virtauksissa. Kurssin aikana tehtävät harjoitukset johdattavat kiitollisuuden tilaan, mikä voi parantaa unen laatua ja helpottaa nukahtamista. Kurssi sopii kokemattomille kuin myös jo aiheeseen perehtyneellekin.


Kurssin ohjelma ma 3.-to 6.6.2019 klo 17.30-20.00 sisältää:
meditatiiviseen eli rauhalliseen tilaan johdattavia lempeitä joogaliikkeitä
– joogan työkaluna myös changtingia (lauluja)
– ohjatun mindfullness-meditaation harjoitustunnin päätteeksi
– kokemusten jakamista keskustellen

Chantingissa voi myös vain kuunnella ja siten kokea äänien hoitavan ja tyynnyttävän vaikutuksen. Lattialla, joogamaton päällä tehtävä joogaharjoitus voidaan muuntaa tuolilla tehtäväksi, kunhan ilmoitat etukäteen.

Kurssin järjestäjä Kemin joogastudio ja Pro VitalHarmonia. Ohjaajana Elina Kakko. Elina on KM, musiikkipedagogi ja jooganopettaja SJL®, koulutettu hieroja sekä monipuolinen hoitoalan ammattilainen. Elinan työskentelyn tavoitteena on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, jonka löytämisessä, palauttamisessa ja ylläpitämisessä hän toimii apuna. Hänen mielestä on tärkeää, että meistä kaikista tulee oman elämämme ohjaajia – siten säilytämme elämänvoiman, vitaalisuuden ja harmonian itsessämme.

Ilmoittautuminen ja hinta: Ennakkohinta 15.3. mennessä 85€/hlö, sen jälkeen 100 € (ilmoittautuminen viimeistään 17.5. mennessä info@keminjoogastudio.fi). Minimiosallistujamäärä 7, maksimi 12 henkilöä.

Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä pankkiin: Kemin joogastudio FI86 1843 3000 0083 52, viite 20417. Mikäli käytät maksutapoina tyky-tuotteita (e-passi, Smartum, Edenred, Eazybreak), ota yhteys Kemin joogastudioon.

 Varusteet: Joustava asu, villasukat rentoutukseen sekä vesipullo, halutessasi voit tuoda myös oman joogamaton. Joogastudion varusteiden käyttö sisältyy kurssihintaan.

Lisätietoja Elina Kakko p. 050-562 2688, provitalharmonia@gmail.fi ja Oili Ruokamo, p. 040-596 5031, info@keminjoogastudio.fi